De 5-seconden trick voor slotenmaker Antwerpen

Zoekt u dan ook een specialist op het gebied over hang- en sluitwerk? Wilt u dan ook vakbekwaam advies over een beveiliging betreffende de woonhuis ofwel bedrijfspand, of heeft u dan ook vakkundige hulp benodigd voor dit openen, repareren ofwel vervangen betreffende sloten? Een erkende Slotenmaker staat dag en avond, 24/7, voor u klaar.

“vannacht na een inbraakpoging het slotenmakersbedrijf laten komen, in ons uurtje was alles wederom perfect op orde, kostte € 250,- . Was wel vooraf verteld, en is voorspoedig voor een verzekering”

Voor uitvoer van een taken is een een overeenkomst met inzet tussen client en leverancier en bestaan derhalve de algemene leveringsvoorwaarden van toepassing van een gebelde/gekozen leverancier.

Neem nauwelijks risico, voorkom een hoop spanning en pech via op tijd uw slot te verwisselen. Absoluut als u ons andere appartement of kantoor betrekt, uw liefdesrelatie voorbij is, ofwel wanneer ons personeelslid is ontslagen. Wij verwisselen de slot in Zwijndrecht snel, en een normale verkoopprijs.

U vindt op de contactpagina onze aanraking informatie ieder plaats. Hieronder vindt u onze algemene contactgegevens.

Legitimatie voor deur openen verplicht, de alarmlijn zit tezamen met de Politie Zuid Holland Zuid, en een div. verzekeringsmaatschappijen, en we bestaan het bezit aangaande uitstekende beoordelingen.

Het mag zomaar plaatsvinden: u raakt uw sleutels vergeten en komt uw eigen woning ook niet meer in. Hetgeen doet u ingeval eerste? Mogelijkerwijs bezit u dan ook de buren ons reservesleutel gegeven, of die op een veilige plaats verstopt.

Of u dan ook nu middelpunt in de avond buitengesloten staat ofwel het er voor u kan zijn ingebroken. In Noodgevallen komen we meteen naar u dan ook toe!

Opzoek tot een Slotenmaker in omstreken Antwerpen of Gent? Dan opweg helpen we jouw gaarne verder. Een goede slotenmaker handelt vlug voor spoed reparaties. Indien je buitengesloten bent, voor een dichte deur staat of jouw sleutel verliest vervolgens mag jouw verwachten… Continue Reading →

Je hoeft dan echter niets te betalen, maar indien je alleen moet rijden en ons half uur staat te wachten bestaan het tevens onkosten. Aansluitend heb jouw financiele beschadiging hier omdat jouw het pand niet kunt opleveren.

Hoe verkeerd was die slot en hetgeen kost het feitelijk heb je alleen de eerstvolgende dag uitzezocht. De bon alleen was bijzonder dubieus en heeft geen KvK /btw track... maar immers ons logo met ons slotenmakers stichting!! Kan het lekkerder? Dat kan lekkerder.

“Heden ons slot laten verwisselen door deze slotenmaker voor een “anti inbraak slot”, prijs viel me mee, en ze waren er vlug!”

Kansloos! Aangezien je met te voren niet hebben geïnformeerd aan een kosten kunnen ze vragen hetgeen ze willen.

We openen, maken en vernieuwen alle soorten sloten betreffende al die maten en zien. Heeft u aldus een elektronisch of een mechanisch slot? Voor ons maakt dit niets uit. We zeggen u dan ook betreffende trots dat u dan ook voor alle soorten sleutelservice in Bijdragen, voor het terecht kunt. Uiteraard zoekt u dan ook ons betrouwbare en inventieve slotenmaker in Leiden nodig? Bel ons meteen: 071-2510014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *